Website Scan

Voor wie is de Website Scan?

De Website Scan is speciaal voor (startend) ZZP’ers die zelf hun website hebben gemaakt.

 

  • Jij hebt jouw website net online gezet en je wilt graag dat een professional meekijkt, zodat jij hierna nog alle (ontbrekende) puntjes op de i kan zetten.
  • Jouw website staat al een tijd online, maar geeft niet het rendement wat je zou willen. Graag wil jij tips hoe je dit kunt verbeteren.

Wat houdt de Website Scan in?

Bij een Website Scan ‘scan’ ik jouw website 'aan de voorkant' en leg ik de vinger op de zogenaamde zere plekken. Ik kijk naar zaken als gebruikersvriendelijkheid (waaronder de structuur van je website) en conversiegerichtheid. Dat laatste wil zeggen: is de website zo ingericht dat bezoekers moeiteloos de acties nemen die jij beoogt?

  • In voorbereiding op de Zoom sessie scan ik jouw website uitvoerig op verbeterpunten.
  • Deze verbeterpunten bespreek ik met jou tijdens de Zoom sessie waarbij we jouw website samen in beeld hebben.
  • Binnen enkele dagen daarna ontvang je van mij een uitgebreid verbeterrapport waarin alle punten stap voor stap voor je zijn vastgelegd.

NB. Omdat ik jouw website 'aan de voorkant' scan is het geen probleem als dat geen WordPress website is, maar bijvoorbeeld Jimdo of Wix. Jij hebt je website zelf gemaakt en de verbeteringen voer jij hierna zelf door.

Wat levert het jou op?

De verbeteringen leiden tot meer duidelijkheid op jouw website voor de bezoeker.

Door deze fijne(re) gebruikserservaring (user experience) zullen bezoekers moeiteloos op jouw website vinden waar ze naar op zoek zijn. Zo zijn ze nu veel sneller geneigd terug te komen of al direct een actie nemen.

Een fijne bijkomstigheid is dat gebruikersvriendelijke websites hoger ranken in Google. Goed voor je SEO dus.

Wat is jouw investering?

Jouw investering in het verbeteren van jouw website komt op € 150 exclusief BTW.

"Blij verrast met Simone en de Website Scan die zij voor OTTI heeft gedaan. Simone had zich grondig voorbereid en kon mij moeiteloos uit de doeken doen wat de verbeterpunten voor mijn website zijn.

Met haar suggesties kan ik zelf mijn website duidelijker, overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en completer maken.

Ik kreeg zelfs een uitgewerkt plan. Met deze grote steun in de rug ga ik ook weer met meer plezier aan de slag om verbeteringen aan mijn website door te voeren. Simone is zeer betrokken en houdt een oogje in het zeil tijdens mijn update acties."

Marianne Otteman | OTTI Fotografie

Website Scan aanvragen

DSCF1523 (2)