Referenties

Social Proof 1000x400

Wat klanten zeggen ...

Het is altijd weer een feestje om stap voor stap een website vorm te geven met tekst, kleur en beeld om zo tot een mooi eindresultaat te komen.

Hieronder lees je wat mijn klanten van het resultaat vinden en hoe ze de samenwerking met mij hebben ervaren.

Professionele en actieve werkwijze

Al ruim 15 jaar zelfstandig met mond tot mond reclame toch eindelijk mijn website!

Enorm goed ondersteund én begeleid in het proces door Simone, die al het 'echte' werk heeft verricht. Uiteraard leeft zo'n website en zal er aan gewerkt blijven worden.

De professionele en actieve werkwijze van Simone maakt haar van harte aan te bevelen! Vruchtbaar werk!

Ramon van Eldik | sommelier & cuisinier | website: Cuisinovino

Logo Cuisinovino
Logo JPG

Prettige sparringpartner

Simone Ravier Webdesign heeft mij zeer goed geholpen met het opzetten van mijn bedrijfswebsite.

Simone had veel tips om beter over te komen op potentiele klanten en was een prettige sparringpartner. Ik ben heel tevreden!

Maarten Blankevoort | Independent Investment Consultant | website: Blankevoort Consulting

Een prachtige tweetalige website

Vorig jaar ben ik naar de Bourgogne geëmigreerd, ik ben daar o.a. een Chambres d'hôtes begonnen. Ik vroeg Simone of ze mijn website wilde bouwen.

Het werd me al snel duidelijk dat ze niet de eerste de beste is. Ze ging meteen voortvarend aan de slag en stelde veel vragen. Voor mij niet makkelijk, want ik was met zoveel andere dingen bezig!

Maar gaandeweg werd me duidelijk waar dat toe leidde: een prachtige tweetalige website waar ik al veel positieve reacties op heb ontvangen. Simone, bedankt voor het doorpakken en mij achter m'n broek aan zitten. Ik ben er blij mee!

Bart Verberkt | website: Villa des Abeilles

Villa des Abeilles rond
Sublogo-2-BLACK

Een fantastisch resultaat waar ik erg blij mee ben

Simone heeft de website voor mijn (fotografie) bedrijf gemaakt.

De samenwerking was erg prettig. Simone staat open voor ideeën en is zelf ook erg creatief. Door onze krachten te bundelen is er een fantastisch resultaat ontstaan waar ik erg blij mee ben! Ik krijg een hoop complimenten over dat de site erg mooi en overzichtelijk is.

Toen ik naderhand nog wat kleine aanpassingen wilde, was ook dit geen enkel probleem. Ik zou Simone zeker aanbevelen. Topper!

Jacqueline Hein | freelance fotografe | website: Jacqueline Hein Fotografie

Betrouwbaar, accuraat en down to earth

In september belde Simone mij voor yogalessen. Al direct aan de telefoon zei zij dat het niet makkelijk was geweest om mij te vinden op internet. Na haar tweede yogales spraken we over mijn website en deed zij mij een voorstel om de site voor mij te bouwen.

De samenwerking is geworden tot een van de beste ooit voor mij. Simone nam het initiatief, met prikkelende vragen en actielijsten. Niet alleen met kennis en techniek maar ook met design en beeld vulde zij precies in wat ik nodig had. Betrouwbaar, accuraat, down to earth en niet te vergeten snel. Dank je wel Simone!

Marianne van Vliet | yoga docente | website: Yoga bij Marianne

Favicon Yoga bij Marianne blauw grijs
Logo Cinecast Castricum PNG oranje wit

Ook na het leveren van haar product blijft ze betrokken

Simone heeft een nieuwe website gebouwd voor ons filmhuis. Onze bestaande site was zwaar verouderd en er klopte van alles niet. Het viel direct op hoe betrokken Simone was en hoe goed ze de vinger wist te leggen op de zere plekken. Naast de nieuwe moderne look & feel is de site overzichtelijker geworden door de nieuwe menustructuur, de duidelijke navigatie en het opdelen van lange lappen tekst in kleinere stukjes met duidelijke kopjes. Dat maakt de site een stuk gebruiksvriendelijker voor onze bezoekers.
 
Simone is naast deskundig buitengewoon enthousiast en denkt voortreffelijk met je mee. Ze heeft een heel eigen, moderne kijk op de dingen en brengt dat zonder dwang op je over. Ook na het leveren van haar product blijft ze betrokken. Ze is altijd bereid om bij te sturen en bij twijfel helpt ze je heel gelijkmatig die twijfel te overwinnen.
 
Nanda Ranzijn & Edith Sibinga | bestuursleden Filmhuis CineCast | website: Filmhuis CineCast

Al weer 6 nieuwe koorleden

Na de wisseling van dirigent waren wij, een enthousiast vrouwenkoor uit Baarn, ook dringend toe aan een nieuwe website.

Simone is vanaf het begin af aan intensief betrokken geweest bij dit proces. Met haar professionele en persoonlijke opstelling heeft ze ons stap voor stap begeleid en ons steeds keuzes gegeven in de sfeer en uitstraling van de website.

Het resultaat is een prachtige, overzichtelijke en muzikale site waaraan we inmiddels al weer 6 nieuwe koorleden te danken hebben!

Bestuur Vrouwenkoor Uniek | website: Vrouwenkoor Uniek

Logo Vrouwenkoor Uniek liggend
Logo-F70-def

Van 45 naar bijna 80 leden

De website van onze fotoclub F70 die voor ons is ontworpen en gebouwd door Simone onderscheidt zich positief ten opzichte van andere fotoclubs in de nabije omgeving. Wij merken dit doordat potentiële leden regelmatig complimenten geven bij het eerste contact over de vormgeving, eenvoud en de duidelijkheid van de informatie. 

We zijn in de afgelopen 2 jaar tijd gegroeid van 45 naar bijna 80 leden. Een prachtig resultaat. Onze nieuwe website heeft daar een belangrijke rol in gehad. Een enorm compliment voor onze websitedesigner en -bouwster Simone. 

Uiteraard kijken we elk jaar weer opnieuw met Simone hoe we onze website nog verder kunnen verbeteren. 

Rob van Roosmalen | algemeen bestuurslid Fotoclub F70 | website: Fotoclub F70

Wil je ook een website door mij laten maken?

Gratis checklist

Mockup e-book portret

Aangesloten bij

Simone Ravier Webdesign is aangesloten bij het NLGW, de brancheorganisatie voor Nederlands Geregistreerde Webdesigners.