Referenties

Social Proof 1000x400

Wat klanten zeggen ...

Het is altijd weer een feestje om stap voor stap een website vorm te geven met tekst, kleur en beeld om zo tot een mooi eindresultaat te komen.

Hieronder lees je wat mijn klanten van het resultaat vinden en hoe ze de samenwerking met mij hebben ervaren.

WMO Beter logo blauw

Simone is een fijn mens om mee te werken

Op mijn online zoektocht naar een webdesigner kwam ik terecht op de website van Simone. Haar portfolio en werkwijze spraken mij direct aan en ik besloot contact met haar te op te nemen.

Vanaf het begin is het contact prettig en duidelijk. Simone weet wat ze doet en nam de leiding gedurende het proces waarin ze goed luisterde naar mijn wensen bij het creëren van mijn website. Ze is creatief, geduldig, heeft diepgang en humor. Een fijn mens om mee te werken en een aanrader als webdesigner.

Ik ben heel tevreden met het eindresultaat.

Miranda Brands | website: WMO Beter

Haar betrokkenheid is voelbaar door het hele proces

Ik ben ontzettend blij met het werk dat Simone heeft verricht voor mijn website. Niet alleen heeft ze een prachtig ontwerp gecreëerd, maar ze gaat ook verder dan dat. Als startende ondernemer is het soms overweldigend om je weg te vinden in de digitale wereld, en Simone fungeert als een lieve juf die je aan de hand meeneemt.

Simones betrokkenheid gaat verder dan alleen het visuele aspect van de website. Ze denkt actief mee over wat je als startende ondernemer nodig hebt, niet alleen op het gebied van webdesign, maar ook op het gebied van social media en het presenteren van jezelf als ondernemer. Haar kennis strekt zich uit tot verschillende facetten van ondernemerschap, waardoor ze een waardevolle bron van begeleiding en advies is.

Het persoonlijke overleg met Simone is prettig en constructief. Ze neemt de tijd om zich te verdiepen in het onderwerp van de website en luistert aandachtig naar je wensen. Het voelt alsof ze op afstand coacht, en haar betrokkenheid is voelbaar door het hele proces. Simone is niet alleen een getalenteerde webdesigner, maar ook een toegewijde professional die echt geeft om het succes van haar klanten. Haar passie voor het vak en haar empathische benadering maken haar een waardevolle partner voor elke ondernemer die op zoek is naar een online aanwezigheid met impact.

Ik beveel Simone van harte aan voor iedereen die niet alleen een prachtige website wil, maar ook iemand zoekt die hen begeleidt en ondersteunt bij de eerste stappen in de ondernemerswereld.

Femke Rau | website: De Leerplaneet

De Leerplaneet
Vera Werkt logo PNG definitief 400x200

Een webdesigner die meedenkt!

Al bij de telefonische kennismaking had ik een goed gevoel over Simone. Iemand die goed luistert, duidelijk communiceert, openstaat voor jouw suggesties maar ook tegengas durft te geven.

Ik ben heel tevreden met het resultaat: een rustige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Simone is niet van ‘u vraagt wij draaien’ maar een webdesigner die meedenkt met haar doelgroep en die extra service biedt.

Heel fijn vond ik haar LinkedIn-tips, het logo-ontwerp en de handleiding op maat, waarmee je zelf tekst en beeld kan aanpassen en blogartikelen kan plaatsen. Want als ondernemer ben je digitaal nooit uitgeleerd.

Vera Ros | website: Vera Werkt Job- en loopbaancoaching

Simone voelde mijn wensen feilloos aan

Er was eens een Virtueel Assistent…
Zij wilde graag alles zelf doen, inclusief het bouwen van haar eigen website.

Afgelopen januari leerde ik Simone kennen tijdens één van de netwerkwandelingen die zij organiseert. We spraken over het wel of niet zelf bouwen van je website waarbij ik aangaf het zelf te willen doen. Ik ploeterde, worstelde, kreeg klanten en besloot te doen wat ik zelf verkondig. Uit handen geven waar je zelf niet van ‘aan gaat’ of geen tijd voor hebt. Dit gaf mij veel rust én tijd om aan mijn bedrijf te werken.

De keuze voor Simone was makkelijk. Buiten haar vakkennis sprak haar portofolio mij qua uitstraling enorm aan en tijdens de eerste brainstormsessie werd duidelijk dat ze ook mijn wensen feilloos aanvoelde. Met haar warme persoonlijkheid en gestructureerde werkwijze loodste ze mij moeiteloos door het hele proces met een uiteindelijk een fantastisch eindresultaat.

Linda Tegelaar | website: Fillinggaps.nl

Logo FillingGaps 500x500 - 1
Tekengebied 1@2x

Uiteindelijk heb ik gekozen voor Simone, dit was de juiste keuze!

Na 9 maanden zelfstandig ondernemerschap vond ik het tijd worden voor een eigen website. Mijn doelgroep en programma voor leidinggevenden heeft voldoende vorm gekregen voor de volgende stap. Ik had ruimte om zelf tijd te investeren maar ik had al snel besloten dat ik het bouwen en design uit wilde besteden. Na research online en het downloaden van e-books ben ik uitgekomen op 3 personen waarmee ik een kennismaking gepland had. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Simone! Wij hadden een fijn gesprek en op punten die ik belangrijk vond - zoals startdatum, prijs/kwaliteit en vooral de wens dat er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding voor nu en in de toekomst - kwam zij als nummer 1 naar voren.

Dit was de juiste keuze! Mijn website is helemaal naar mijn wens. Kleur, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en past bij mijn doelgroep. Simone is duidelijk in haar communicatie en heeft mij volledig begeleid op mijn tempo. Zelf kan ik nu aanpassingen doen en anders heb ik duidelijke handleidingen van Simone achter de hand. Wat ik extra waardeer aan haar in de samenwerking is de uitgebreide feedback die ik van haar kreeg waardoor mijn teksten, foto’s etc. beter aansluiten op mijn doelgroep.

Daisy Karssen | website: Daisy Karssen Ondernemerssupport

Blij met het resultaat!

Mijn website is tot stand gekomen in samenwerking met Simone. Met haar expertise en enthousiasme heeft ze mij heel gemakkelijk door het proces geleid om de website vorm te geven.

Zij heeft ook het woordlogo, de LinkedIn banner en de e-mailhandtekening gemaakt. Allemaal in dezelfde huisstijl zodat de uitstraling van Mazel Legal online overal hetzelfde is.

Simone heel veel dank voor je enthousiasme, je deskundigheid en geduld bij het vormgeven van mijn website. Ik ben heel erg blij met het resultaat!

Janine Mazel | website: Mazel Legal

MAZEL LEGAL 400x400 - 1
M_studio_bees_cmyk

Mijn website is echt een weerspiegeling geworden van wie ik ben als ondernemer

Ik hikte er al heel lang tegen aan, vond dat ik dit allemaal zelf moest kunnen (een eigenwijze ondernemer? nee toch....) Daar kwam verandering in toen ik Simone inschakelde.

Het samenwerken om deze website vorm te geven was een heel fijn proces. Simone heeft echt veel vakkennis in huis op het gebied van webdesign, maar ook over een online marketing strategie kun je heel goed met haar sparren. Ze geeft je alle vrijheid om aan te geven wat voor jou belangrijk is terwijl ze in de gaten houdt of dat de website ook ten goede komt. 

Ik als creatieve chaoot werd heel blij van haar prettige en professionele manier van aansturen! Mijn website is helder, makkelijk te navigeren, de visuals laden snel en het is echt een weerspiegeling geworden van wie ik ben als ondernemer.

Mirjam de Bakker | website: MstudioBees

Iedereen die wil investeren in een website heeft een Simone nodig!

Nadat de vindbaarheid tot een magisch dieptepunt was gedaald en ik totaal niet meer blij werd van mijn oude website kon ik niet anders dan hulp inroepen. 

Het was niet voor niets dat ik Simone hiervoor benaderde. Haar bijdragen op LinkedIn vind ik altijd enorm waardevol. Voor mij was het dan ook meteen duidelijk dat ik Simone als webdesigner wilde. Ik zie haar als de persoon met de expertise op dit gebied, maar ook als de persoon aan wie ik deze opdracht toevertrouwde.

Simone heeft een engelengeduld, komt met creatieve aanvullingen en temperde mijn enthousiasme als ik weer eens uit de bocht vloog. Dan bedacht ik eerst zus en vervolgens weer zo. Langzaamaan vielen de puzzelstukjes in elkaar. Als ik dacht het kan niet mooier, liet Simone zien dat het echt toch nog beter en mooier kon.

De streefdatum was half november. Toen kwam echter het interview voor mijn project ‘De tepelkloof’ er tussen door. Simone zette een tandje extra bij en mijn website kon gewoon drie weken eerder online!

Simone, diepe buiging voor jou als vakvrouw, jouw expertise, engelengeduld en jouw enthousiasme voor mijn website en mijn oneindige hersenspinsels. Echt iedereen die wil investeren in een website heeft een Simone in haar leven nodig!

Esther Bekker | website: Esther Bekker Fotografie

WhatsApp Image 2022-09-29 at 17.55.59
Cactus logo png

Op een heel prettige manier geadviseerd en geholpen

Op aanbeveling van een bestuurslid van Fotoclub F70 – hun website is ook door Simone gebouwd – hebben wij contact opgenomen met Simone. In 2018 hadden wij de Cactus Marketing website met het Phoenix CMS zelf gebouwd. Op zich een prima CMS, maar je betaalt wel jaarlijks een bedrag voor online marketing en leadgeneratie tools die wij niet gebruikten, omdat wij al een mooi klantenportfolio hebben. Bovendien misten wij flexibiliteit betreffende de opmaak van de pagina’s.

Wij besloten daarom om over te stappen naar WordPress. Onder de streep zijn de jaarlijkse kosten lager, terwijl de flexibiliteit hoger is. De content was er in grote lijnen al, hij hoefde ‘alleen’ in een nieuw jasje gestoken te worden.

Simone heeft ons hierbij uitstekend en op een heel prettige manier geadviseerd en geholpen. Binnen 3 maanden stond onze nieuwe website online, die vele malen professioneler, moderner en frisser oogt dan onze oude site. Ook qua customer journey heeft Simone ons prima geadviseerd en er o.a. voor gezorgd dat de navigatie overzichtelijker is en een overvloed aan buttons teruggebracht werd.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!

Gudrun Döhl | website: Cactus Marketing

De samenwerking verliep prettig en soepel

Ik wilde al langer een website maken en toch kwam het er steeds niet van. Toen ik eenmaal besloten had om samen met Simone aan de website te werken kon ik met haar hulp de stappen zetten die nodig waren. Ze geeft je de nodige structuur en tips die hiervoor nodig zijn.

De samenwerking verliep prettig en soepel. Simone reageert snel, duidelijk en vriendelijk op de vragen die naar boven komen. Ik kon merken dat ze dit werk met veel passie doet. Dat ze het leuk vindt om haar creativiteit en kennis in te zetten om zzp’ers zoals ik verder te helpen meer zichtbaar en vindbaar te worden met een website die helemaal bij jou past.

Mijn website is nu online en ik heb hier al veel mooie complimenten over gekregen. Met dank aan de betrokken werkwijze van Simone!

Tasja Neumann | website: Tasja Neumann Supervisie & Coaching

Tasja Neumann
Logo Cindy van Wijk blauwe achtergrond

Vakvrouw & teamplayer

Simone is een vakvrouw. Ze heeft twee websites voor mij gebouwd. Eén hele nieuwe website en mijn bestaande website heeft ze gerestyled in dezelfde stijl als mijn nieuwe. Nu hebben beide websites dezelfde uitstraling.

Ze weet met humor en inzicht de juiste sfeer voor mijn website naar boven te halen. Ze is een teamplayer die samen met mij aan de slag is gegaan. Ze heeft ervoor gewaakt dat ik in alle creativiteit bij mijn core bleef.

Ik ben elke dag nog blij met mijn websites. Ze zijn functioneel, geven de juiste sfeer en toon aan. Dit mede dankzij de fijne samenwerking én de kennis van Simone. Ik beveel haar van harte aan.

Cindy van Wijk | websites: Cindy van Wijk (NLP) Training, Coaching & Workshops en Van Wijk Consultancy

Professionele en actieve werkwijze

Al ruim 15 jaar zelfstandig met mond tot mond reclame toch eindelijk mijn website!

Enorm goed ondersteund én begeleid in het proces door Simone, die al het 'echte' werk heeft verricht. Uiteraard leeft zo'n website en zal er aan gewerkt blijven worden.

De professionele en actieve werkwijze van Simone maakt haar van harte aan te bevelen! Vruchtbaar werk!

Ramon van Eldik | sommelier & cuisinier | website: Cuisinovino

Logo Cuisinovino
Kaart villa 750x462

Een prachtige tweetalige website

Vorig jaar ben ik naar de Bourgogne geëmigreerd, ik ben daar o.a. een Chambres d'hôtes begonnen. Ik vroeg Simone of ze mijn website wilde bouwen.

Het werd me al snel duidelijk dat ze niet de eerste de beste is. Ze ging meteen voortvarend aan de slag en stelde veel vragen. Voor mij niet makkelijk, want ik was met zoveel andere dingen bezig!

Maar gaandeweg werd me duidelijk waar dat toe leidde: een prachtige tweetalige website waar ik al veel positieve reacties op heb ontvangen. Simone, bedankt voor het doorpakken en mij achter m'n broek aan zitten. Ik ben er blij mee!

Bart Verberkt | website: Villa des Abeilles

Betrouwbaar, accuraat en down to earth

In september belde Simone mij voor yogalessen. Al direct aan de telefoon zei zij dat het niet makkelijk was geweest om mij te vinden op internet. Na haar tweede yogales spraken we over mijn website en deed zij mij een voorstel om de site voor mij te bouwen.

De samenwerking is geworden tot een van de beste ooit voor mij. Simone nam het initiatief, met prikkelende vragen en actielijsten. Niet alleen met kennis en techniek maar ook met design en beeld vulde zij precies in wat ik nodig had. Betrouwbaar, accuraat, down to earth en niet te vergeten snel. Dank je wel Simone!

Marianne van Vliet | yoga docente | website: Yoga bij Marianne

Favicon Yoga bij Marianne blauw grijs
Logo Cinecast Castricum PNG oranje wit

Ook na het leveren van haar product blijft ze betrokken

Simone heeft een nieuwe website gebouwd voor ons filmhuis. Onze bestaande site was zwaar verouderd en er klopte van alles niet. Het viel direct op hoe betrokken Simone was en hoe goed ze de vinger wist te leggen op de zere plekken. Naast de nieuwe moderne look & feel is de site overzichtelijker geworden door de nieuwe menustructuur, de duidelijke navigatie en het opdelen van lange lappen tekst in kleinere stukjes met duidelijke kopjes. Dat maakt de site een stuk gebruiksvriendelijker voor onze bezoekers.
 
Simone is naast deskundig buitengewoon enthousiast en denkt voortreffelijk met je mee. Ze heeft een heel eigen, moderne kijk op de dingen en brengt dat zonder dwang op je over. Ook na het leveren van haar product blijft ze betrokken. Ze is altijd bereid om bij te sturen en bij twijfel helpt ze je heel gelijkmatig die twijfel te overwinnen.
 
Nanda Ranzijn & Edith Sibinga | bestuursleden Filmhuis CineCast | website: Filmhuis CineCast

Al weer 6 nieuwe koorleden

Na de wisseling van dirigent waren wij, een enthousiast vrouwenkoor uit Baarn, ook dringend toe aan een nieuwe website.

Simone is vanaf het begin af aan intensief betrokken geweest bij dit proces. Met haar professionele en persoonlijke opstelling heeft ze ons stap voor stap begeleid en ons steeds keuzes gegeven in de sfeer en uitstraling van de website.

Het resultaat is een prachtige, overzichtelijke en muzikale site waaraan we inmiddels al weer 6 nieuwe koorleden te danken hebben!

Bestuur Vrouwenkoor Uniek | website: Vrouwenkoor Uniek

Logo Vrouwenkoor Uniek liggend
Logo-F70-def

Van 45 naar bijna 80 leden

De website van onze fotoclub F70 die voor ons is ontworpen en gebouwd door Simone onderscheidt zich positief ten opzichte van andere fotoclubs in de nabije omgeving. Wij merken dit doordat potentiële leden regelmatig complimenten geven bij het eerste contact over de vormgeving, eenvoud en de duidelijkheid van de informatie. 

We zijn in de afgelopen 2 jaar tijd gegroeid van 45 naar bijna 80 leden. Een prachtig resultaat. Onze nieuwe website heeft daar een belangrijke rol in gehad. Een enorm compliment voor onze websitedesigner en -bouwster Simone. 

Uiteraard kijken we elk jaar weer opnieuw met Simone hoe we onze website nog verder kunnen verbeteren. 

Rob van Roosmalen | algemeen bestuurslid Fotoclub F70 | website: Fotoclub F70

Wil je ook een website door mij laten maken?