Portfolio

Daisy Karssen Ondernemerssupport

Daisy is Mentor en Coach voor leidinggevenden in de maakindustrie. Daarnaast is zij ook Vitaliteitsadviseur.

Met haar 6 maanden programma 'Leidinggeven met Plezier' helpt zij leidinggevenden naast meer plezier in het werk op weg naar verdere groei samen met hun team.

De website van Daisy is aangevuld met een blogrubriek en een koppeling met het e-mailmarketing account Laposta. 

  • Met de blogrubriek kan zij haar expertise tonen en wordt haar website beter gevonden in de zoekresultaten.
  • Met het Laposta account kan ze nieuwsbrieven versturen en kunnen geïnteresseerden haar e-book downloaden. Op deze manier kan zij een e-maillijst opbouwen.

Met deze twee aanvullende functionaliteiten gaat zij meer rendement uit haar website halen.

Website Daisy Karssen Ondernemerssupport >>>

HOME 2023-05-25
LEIDINGGEVEN M P 2023-06-01
HOME 2023-03-20
DIENSTEN 2023-03-21 gecropped

Mazel Legal

Nadat Janine Mazel 30 jaar haar vak als advocaat heeft uitgeoefend, is zij in 2022 als Of Counsel gestart bij een nationaal en internationaal opererend advocatenkantoor dat gespecialiseerde juridische dienstverlening biedt aan de zakelijke markt op het gebied van bouwrecht en vastgoed.  

Sinds september 2022 heeft zij haar eigen kantoor Mazel Legal opgericht. En daar hoort een website bij!

In nauwe samenwerking met Janine is de website Mazel Legal tot stand gekomen. In Canva heb ik daarnaast een eenvoudig woordlogo en een LinkedIn banner voor haar gemaakt. Ook haar e-mailhandtekening is in haar nieuwe huisstijl door mij opgemaakt.

Zo is de uitstraling van haar kantoor op alle online kanalen consistent en herkenbaar voor de bezoeker.

Website Mazel Legal >>>

MstudioBees

Mirjam de Bakker wilde graag een website laten maken voor haar interieur studio.

MstudioBees is een creatieve studio met focus op Interior Design, actief in de particuliere en zakelijke markt. Projecten variëren van de (re)styling van specifieke ruimtes tot een compleet interieur ontwerp en het begeleiden van een volledige verbouwing.

Een website maken voor een creatieve ondernemer is een waar feestje omdat deze wordt gevuld met het portfolio van de ondernemer. Dat maakt een website visueel al meteen heel aantrekkelijk. 

Er was al een logo en de kleurstelling hieruit heb ik doorgevoerd op de website. Twee tinten groen en aanvullend een contrasterende kleur geel voor de knoppen. Ik koos voor haar website lettertype Jura, een mooi lettertype dat ik nog niet eerder had toegepast.

De website MstudioBees is aangevuld met een blog waarin Mirjam o.a. haar 'achter de schermen' Design Avonturen deelt. 

Website MstudioBees >>>

HOME MstudioBees
PROJECT MstudioBees gecropped
HOME 2022-11-07 470x1280
PORTFOLIO-2022-10-25-BEWERKT

Esther Bekker Fotografie

Esther Bekker kende ik al langer via LinkedIn, zij staat bekend als Dé Mannenfotograaf.

In 2017 startte zij haar bedrijf Esther Bekker Fotografie. Ze heeft een eigen stijl van fotograferen. In de meeste gevallen hebben haar foto's een donkere achtergrond en een vleugje Rembrandtstijl.

Je kunt bij Esther terecht voor zakelijke profielfoto's voor LinkedIn of CV, maar daarnaast doet ze ook Branding en Website shoots.

Het enthousiasme van Esther tijdens het webdesign proces was geweldig. Het was daarom een feestje dit proces met haar te doorlopen. Wij zaten allebei in zo’n goede flow, dat haar website al binnen 5 weken online stond. En dat was net op tijd toen het interview over haar project 'De Tepelkloof' in de krant kwam.

Haar portfolio pagina maakte ik met de module 'Filterable Gallery'. Hierbij zet je alle foto's in één gallery en binnen deze gallery kun je de foto's filteren op categorieën.

Veel website eigenaren willen graag het bezoekersaantal monitoren op hun website, zo ook Esther. Ik installeerde voor haar de plugin WP Statistics. Na nog geen 2 weken na het online gaan van haar website had zij al meer dan 500 unieke bezoekers op haar website gehad! Haar activiteiten op LinkedIn (met opgenomen links naar haar website) hebben daar zeker aan bijgedragen.

Website Esther Bekker Fotografie >>>

Tasja Neumann

Tasja Neumann is Coach, Supervisor en daarnaast opgeleid als Psychomotorisch therapeut - Vaktherapeut.

Met supervisie en coaching begeleidt zij vanaf 2001 mensen die willen groeien in hun persoonlijke en/of hun professionele ontwikkeling. Dat deed zij naast haar baan in loondienst. Vanaf eind 2021 heeft Tasja besloten haar werk als zelfstandig ondernemer uit te breiden. Daar hoort natuurlijk een website bij!

In nauwe samenwerking met Tasja is de website tot stand gekomen. Samen hebben we gezocht naar kleuren en lettertypes voor de juiste uitstraling. Tasja had ook nog geen logo, deze heb ik voor haar gemaakt in Canva. 

Ik adviseer mijn klanten altijd om zoveel mogelijk 'social proof' toe te voegen aan hun website, zoals testimonials en logo's van brancheverenigingen. Omdat Tasja al veel mensen op weg heeft mogen helpen bij hun professionele ontwikkeling en naar moeiteloos leven en werken, kon ik al een aantal mooie testimonials toevoegen.

Website Tasja Neumann >>>

HOME 2022-05
SUPERVISIE-2022-05-20
HOME 2022-04-23
SPREKER 2022-04-23 gecropped

Hilda Feenstra
Spreker over Duurzaamheid

Duurzaamheid. Daar komt zij haar bed voor uit. Hilda Feenstra is duurzaamheidsexpert en auteur van het boek ‘Duurzaam zijn moet je durven’. Hilda richt zich op bedrijven die stappen willen nemen op het gebied van duurzaamheid en sprak al voor een verscheidenheid aan bedrijven, waaronder gemeentes en provincies.

“Elke dag dat duurzaamheid niet het leidend principe is bij alle beleid, beslissingen en activiteiten van een organisatie, is een verloren dag voor een toekomst op een leefbare aarde”, aldus Hilda.

De huisstijlkleuren blauw en groen en het lettertype zijn gelijk gehouden aan andere websites van Hilda voor een eenduidige uitstraling. Helemaal top zijn de mooie foto's van Hilda die qua kleurstelling perfect in het (website)plaatje passen. Ik heb met de afbeelding vanuit een ander logo een nieuw logo in Canva gemaakt voor haar nieuwe website.

Website Hilda Feenstra >>>

Cactus Marketing

Cactus Marketing is het bedrijf van Petra Mouw en Gudrun Döhl. Sinds 2009 helpen zij Nederlandse ondernemingen met succesvol starten én groeien in Duitsland.

Met hun bedrijf bieden zij Duitstalige ondersteuning op vele marketing gebieden: marktonderzoek, marketingstrategie/marketingplan, vertalingen & copywriting, Duitse website/webshop, contentcreatie, SEO & SEA, B2B-leadgeneratie, e-mailmarketing, sociale media, online marktplaatsen, beursdeelname en interim-marketing management.

Om diverse redenen wilden Petra en Gudrun hun bestaande website - gemaakt met CMS Phoenix - omzetten naar WordPress. Deze omvangrijke website website heeft 18 contentpagina’s en 3 informatiepagina’s. Plus nog een blogpagina/module en een nieuwsbriefpagina gekoppeld aan een Laposta nieuwsbrief account.

De aangepaste lay-out, een ander lettertype en een extra toegevoegde kleur geven de website een frisse uitstraling.

 

Website Cactus Marketing >>>

Nieuwsbrief Cactus Marketing in Laposta >>>

Home afgesneden
screencapture-cactusmarketing-nl-duitse-website-webshop-2022-04-13-15_11_27
HOME ZZPERS
AANMELDEN 2022-01-01 411x715

Netwerkwandelen voor zzp'ers

Sinds juni 2021 organiseer ik netwerkwandelingen voor zzp'ers. Dit is een extra bedrijfsactiviteit naast mijn bedrijf Simone Ravier Webdesign.

Vanaf januari 2022 staat de website online, waar alles automatisch verloopt:

  • Via de webshop in WooCommerce kunnen zzp'ers direct een wandeling boeken.
  • Met behulp van Mollie (betaalprovider) kan er via de website met iDeal betaald worden.
  • De koppeling van WooCommerce met mijn boekhoudprogramma Moneybird zorgt ervoor dat de facturen automatisch gemaakt worden vanuit het boekhoudprogramma en direct per e-mail naar de klant worden verzonden.

Website Netwerkwandelen voor zzp'ers >>>

Mockup Cuisinovino

Cuisinovino

De website Cuisinovino is gemaakt voor Ramon van Eldik. Hij is wijninkoper, sommelier en cuisinier.

Ramon importeert met zijn collega Ed de mooiste wijnen uit verschillende Europese landen.

Daarnaast organiseert hij wijn- en andere proeverijen én geeft hij wijncursussen en masterclasses. 

En wil je een keer een privé-kok of catering bij jou op locatie? Ook daar draait hij zijn hand niet voor om.

Alles geheel op maat en naar wens. In Hilversum, 't Gooi en wijde omgeving.

Website Cuisinovino >>>

Cindy van Wijk

Cindy is (HR) interim manager en trainer/coach. Ze begeleidt individuen, teams en organisaties met training, coaching en workshops op het gebied van communicatie, ondernemen, leiderschap, ontwikkeling, gezondheid en relaties.

Cindy had al een website voor haar bedrijf Van Wijk Consultancy en haar wens was een aparte website te laten maken voor haar (NLP) Trainingen, Coaching en Workshops.

Cindy wilde ook graag starten met een nieuwsbrief en bloggen. In haar nieuwe website is een blogmodule opgenomen en is er een koppeling gemaakt met het nieuwsbriefprogramma Laposta

Website Cindy van Wijk >>>

Inmiddels heeft ook de oude website van Cindy die ze zelf had gemaakt een make-over gekregen in dezelfde stijl als de Cindy van Wijk website.

Website Van Wijk Consultancy >>>

Mockup Cindy van Wijk

Villa des Abeilles

Ik wist al langere tijd dat Bart naar Frankrijk zou vertrekken om daar een chambres d'hôtes te gaan starten. Ontzettend leuk dat ik zijn website mocht maken!

Op deze website zijn twee aanvullende functionaliteiten toegepast. Bart wilde de website naast het Nederlands ook in de Franse taal. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van de plugin Polylang. Ook moest er een beschikbaarheidskalender komen voor zijn kamers. Dit is gerealiseerd met de plugin WP Simple Booking Calendar

Zijn prachtige villa ligt in de Morvan. Naast gastenkamers biedt Bart ook individuele retraites op maat aan, aan de hand van een aantal bouwstenen, tegen niet-Nederlandse tarieven.

Website Villa des Abeilles >>>

Mockup Villa des Abeilles

DroomArt

DroomArt is de praktijk van Louise Wigchert uit Den Haag. Na jarenlang te hebben gewerkt in diverse fulltime functies in het bedrijfsleven is Louise in 2019 gestart met DroomArt. Vanaf die tijd combineert zij haar praktijk met (interim) werk in het bedrijfsleven. 

Louise combineert binnen DroomArt twee werelden: leefstijl en therapie. Ze is werkzaam als hypnotherapeut en integraal psychosociaal therapeut. Daarnaast is zij gewichts- en voedingsconsulente. Naast particulieren richt zij zich ook op bedrijven. Zij adviseert hoe met leefstijlcoaching het ziekteverzuim van medewerkers is terug te dringen.

Website DroomArt >>>

Mockup DroomArt

Yoga bij Marianne

In september 2019 startte ik bij Marianne voor yogalessen. Marianne had geen eigen website en was online niet makkelijk vindbaar en zichtbaar.

Ik heb haar voorgesteld een website voor haar te bouwen. In nauwe samenwerking met Marianne is de website tot stand gekomen.

Naast het ontwerp en de bouw van haar website heb ik haar geholpen de stijl van de site (beeldmateriaal, kleuren en lettertypes) door te voeren in haar Laposta e-mailnieuwsbrief en het Facebook account van Yoga bij Marianne.

Website Yoga bij Marianne >>>

Filmhuis CineCast

Filmhuis CineCast had een verouderde WordPress website waarvan enkele functionaliteiten niet meer naar behoren werkten.

Naast de nieuwe look & feel is de navigatiestructuur van de website verbeterd. De bestaande inhoud is overzichtelijk opgedeeld in korte alinea's met duidelijke kopjes, zodat de informatie voor de bezoeker makkelijker te 'scannen' is. De website is aangevuld met een webshop voor de verkoop van hun filmpakket.

Naast de website heb ik het bestuur ook geholpen met het maken van een e-mailnieuwsbrief in Laposta. 

Website Filmhuis CineCast >>>

Mockup Filmhuis CineCast

Atelier Ravier

Atelier Ravier is mijn eigen kunstwebsite welke ik in 2005 heb gemaakt. In 2016 heb ik deze site in een 1-daagse training omgezet in WordPress. Hier ontdekte ik hoe blij ik werd van het werken met WordPress en hoe gemakkelijk mij dat afging.

De site uit 2016 heb ik in 2020 omgezet naar het thema / de pagebuilder waar ik nu al mijn websites mee maak: Beaver Builder. Ik heb dezelfde huisstijl toegepast als op mijn website Simone Ravier Webdesign. Beide logo's heb ik zelf ontworpen met de online designtool Canva.

Website Atelier Ravier >>>

Vrouwenkoor Uniek

Vrouwenkoor Uniek uit Baarn had geen website, waardoor zij online niet zichtbaar en vindbaar was.

Deze responsive website zal naast online vindbaarheid en zichtbaarheid gaan bijdragen aan een financieel gezond voortbestaan van het koor door het aantrekken van nieuwe leden en (nieuw) publiek die hun optredens willen bijwonen.

Website Vrouwenkoor Uniek >>>

Fotoclub F70

Fotoclub F70 had een sterk verouderde Joomla website, die niet bijdroeg aan het aantrekken van nieuwe leden. Hun wens was om over te gaan naar een WordPress website die ze zelf bij konden houden met een frisse look & feel.

De fotoclub was al goed voorbereid en had al een gewenste structuur opgezet en daarnaast alle teksten en – uiteraard – veel foto’s beschikbaar. Voorafgaand aan het maken van de nieuwe website heeft de fotoclub een nieuw logo laten maken. De kleuren vanuit het logo zijn verwerkt in de website.

Website Fotoclub F70 >>>

Wil je ook een website door mij laten maken?

Maak kennis met mij en laten we kijken of wij een klik hebben.

Of bekijk eerst de referenties die ik van mijn klanten heb mogen ontvangen.

Gratis checklist

Mockup e-book portret

Aangesloten bij

Simone Ravier Webdesign is aangesloten bij het NLGW, de brancheorganisatie voor Nederlands Geregistreerde Webdesigners.