Portfolio

HOME-2022-01-01 427x715
AANMELDEN 2022-01-01 411x715

Netwerkwandelen voor zzp'ers

Sinds juni 2021 organiseer ik netwerkwandelingen voor zzp'ers. Dit is een extra bedrijfsactiviteit naast mijn bedrijf Simone Ravier Webdesign.

Vanaf januari 2022 staat de website online, waar alles automatisch verloopt:

  • Via de webshop in WooCommerce kunnen zzp'ers direct een wandeling boeken.
  • Met behulp van Mollie (betaalprovider) kan er via de website met iDeal betaald worden.
  • De koppeling van WooCommerce met mijn boekhoudprogramma Moneybird zorgt ervoor dat de facturen automatisch gemaakt worden vanuit het boekhoudprogramma en direct per e-mail naar de klant worden verzonden.

Website Netwerkwandelen voor zzp'ers >>>

Cindy van Wijk

Cindy is (HR) interim manager en trainer/coach. Ze begeleidt individuen, teams en organisaties met training, coaching en workshops op het gebied van communicatie, ondernemen, leiderschap, ontwikkeling, gezondheid en relaties.

Cindy had al een website voor haar bedrijf Van Wijk Consultancy en haar wens was een aparte website te laten maken voor haar (NLP) Trainingen, Coaching en Workshops.

Cindy wilde ook graag starten met een nieuwsbrief en bloggen. In haar nieuwe website is een blogmodule opgenomen en is er een koppeling gemaakt met het nieuwsbriefprogramma Laposta

Website Cindy van Wijk >>>

Inmiddels heeft ook de oude website van Cindy die ze zelf had gemaakt een make-over gekregen in dezelfde stijl als de Cindy van Wijk website.

Website Van Wijk Consultancy >>>

Mockup Cindy van Wijk
Mockup Cuisinovino

Cuisinovino

De website Cuisinovino is gemaakt voor Ramon van Eldik. Hij is wijninkoper, sommelier en cuisinier.

Ramon importeert met zijn collega Ed de mooiste wijnen uit verschillende Europese landen.

Daarnaast organiseert hij wijn- en andere proeverijen én geeft hij wijncursussen en masterclasses. 

En wil je een keer een privé-kok of catering bij jou op locatie? Ook daar draait hij zijn hand niet voor om.

Alles geheel op maat en naar wens. In Hilversum, 't Gooi en wijde omgeving.

Website Cuisinovino >>>

Villa des Abeilles

Ik wist al langere tijd dat Bart naar Frankrijk zou vertrekken om daar een chambres d'hôtes te gaan starten. Ontzettend leuk dat ik zijn website mocht maken!

Op deze website zijn twee aanvullende functionaliteiten toegepast. Bart wilde de website naast het Nederlands ook in de Franse taal. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van de plugin Polylang. Ook moest er een beschikbaarheidskalender komen voor zijn kamers. Dit is gerealiseerd met de plugin WP Simple Booking Calendar

Zijn prachtige villa ligt in de Morvan. Naast gastenkamers biedt Bart ook individuele retraites op maat aan, aan de hand van een aantal bouwstenen, tegen niet-Nederlandse tarieven.

Website Villa des Abeilles >>>

Mockup Villa des Abeilles
Mockup Blankevoort Consulting

Blankevoort Consulting

Deze website is gemaakt voor Maarten Blankevoort.

Maarten is in 2019 begonnen als onafhankelijk adviseur voor pensioenfondsen en vermogensbeheerders. Met zijn bedrijf Blankevoort Consulting biedt hij flexibele oplossingen voor institutionele beleggers.

DroomArt

DroomArt is de praktijk van Louise Wigchert uit Den Haag. Na jarenlang te hebben gewerkt in diverse fulltime functies in het bedrijfsleven is Louise in 2019 gestart met DroomArt. Vanaf die tijd combineert zij haar praktijk met (interim) werk in het bedrijfsleven. 

Louise combineert binnen DroomArt twee werelden: leefstijl en therapie. Ze is werkzaam als hypnotherapeut en integraal psychosociaal therapeut. Daarnaast is zij gewichts- en voedingsconsulente. Naast particulieren richt zij zich ook op bedrijven. Zij adviseert hoe met leefstijlcoaching het ziekteverzuim van medewerkers is terug te dringen.

Website DroomArt >>>

Mockup DroomArt
Website Jacqueline Hein Fotografie

Jacqueline Hein Fotografie

Jacqueline Hein is freelance fotografe en was al een tijdje op zoek naar iemand die haar website kon maken. Haar Instagram account geeft haar al veel exposure, maar ze kan daar haar foto’s en alle relevante informatie over de shoots niet op de gewenste gestructureerde manier tonen.

Op de nieuwe website is dat wel mogelijk. De duidelijke menu- en navigatiestructuur geeft de bezoeker snel de informatie waar hij/zij naar op zoek is. De kleurstelling die is toegepast op de website matcht goed met de kleurstijl die in haar fotoshoots terugkomt. 

Yoga bij Marianne

In september 2019 startte ik bij Marianne voor yogalessen. Marianne had geen eigen website en was online niet makkelijk vindbaar en zichtbaar.

Ik heb haar voorgesteld een website voor haar te bouwen. In nauwe samenwerking met Marianne is de website tot stand gekomen.

Naast het ontwerp en de bouw van haar website heb ik haar geholpen de stijl van de site (beeldmateriaal, kleuren en lettertypes) door te voeren in haar Laposta e-mailnieuwsbrief en het Facebook account van Yoga bij Marianne.

Website Yoga bij Marianne >>>

Mockup Everest Interim

Everest Interim

Everest Interim had een verouderde Joomla website met erg veel pagina's/tekst. Er is mij gevraagd deze om te zetten naar een WordPress website welke zij in eigen beheer kunnen bijhouden.

De nieuwe WordPress website van Everest Interim heeft een moderne en professionele uitstraling gekregen. Daarnaast zorgt de vereenvoudigde, heldere, nieuwe structuur dat de bezoeker snel kan vinden waar hij of zij naar op zoek is.

Filmhuis CineCast

Filmhuis CineCast had een verouderde WordPress website waarvan enkele functionaliteiten niet meer naar behoren werkten.

Naast de nieuwe look & feel is de navigatiestructuur van de website verbeterd. De bestaande inhoud is overzichtelijk opgedeeld in korte alinea's met duidelijke kopjes, zodat de informatie voor de bezoeker makkelijker te 'scannen' is. De website is aangevuld met een webshop voor de verkoop van hun filmpakket.

Naast de website heb ik het bestuur ook geholpen met het maken van een e-mailnieuwsbrief in Laposta. 

Website Filmhuis CineCast >>>

Mockup Filmhuis CineCast

Atelier Ravier

Atelier Ravier is mijn eigen kunstwebsite welke ik in 2005 heb gemaakt. In 2016 heb ik deze site in een 1-daagse training omgezet in WordPress. Hier ontdekte ik hoe blij ik werd van het werken met WordPress en hoe gemakkelijk mij dat afging.

De site uit 2016 heb ik in 2020 omgezet naar het thema / de pagebuilder waar ik nu al mijn websites mee maak: Beaver Builder. Ik heb dezelfde huisstijl toegepast als op mijn website Simone Ravier Webdesign. Beide logo's heb ik zelf ontworpen met de online designtool Canva.

Website Atelier Ravier >>>

Vrouwenkoor Uniek

Vrouwenkoor Uniek uit Baarn had geen website, waardoor zij online niet zichtbaar en vindbaar was.

Deze responsive website zal naast online vindbaarheid en zichtbaarheid gaan bijdragen aan een financieel gezond voortbestaan van het koor door het aantrekken van nieuwe leden en (nieuw) publiek die hun optredens willen bijwonen.

Website Vrouwenkoor Uniek >>>

Fotoclub F70

Fotoclub F70 had een sterk verouderde Joomla website, die niet bijdroeg aan het aantrekken van nieuwe leden. Hun wens was om over te gaan naar een WordPress website die ze zelf bij konden houden met een frisse look & feel.

De fotoclub was al goed voorbereid en had al een gewenste structuur opgezet en daarnaast alle teksten en – uiteraard – veel foto’s beschikbaar. Voorafgaand aan het maken van de nieuwe website heeft de fotoclub een nieuw logo laten maken. De kleuren vanuit het logo zijn verwerkt in de website.

Website Fotoclub F70 >>>

Wil je ook een website door mij laten maken?

Maak kennis met mij en stel vrijblijvend al jouw vragen.

Of bekijk eerst de referenties die ik van mijn klanten heb mogen ontvangen.

Gratis checklist

Mockup e-book portret

Aangesloten bij

Simone Ravier Webdesign is aangesloten bij het NLGW, de brancheorganisatie voor Nederlands Geregistreerde Webdesigners.