Portfolio

Blankevoort Consulting

Deze website is gemaakt voor Maarten Blankevoort.

Maarten is in 2019 begonnen als onafhankelijk adviseur voor pensioenfondsen en vermogensbeheerders. Met zijn bedrijf Blankevoort Consulting biedt hij flexibele oplossingen voor institutionele beleggers.

Website Blankevoort Consulting >>>

Jacqueline Hein Fotografie

Jacqueline Hein is freelance fotografe en was al een tijdje op zoek naar iemand die haar website kon maken. Haar Instagram account geeft haar al veel exposure, maar ze kan daar haar foto’s en alle relevante informatie over de shoots niet op de gewenste gestructureerde manier tonen.

Op de nieuwe website is dat wel mogelijk. De duidelijke menu- en navigatiestructuur geeft de bezoeker snel de informatie waar hij/zij naar op zoek is. De kleurstelling die is toegepast op de website matcht goed met de kleurstijl die in haar fotoshoots terugkomt. 

Website Jacqueline Hein Fotografie >>>

Yoga bij Marianne

In september 2019 startte ik bij Marianne voor yogalessen. Marianne had geen eigen website en was online niet makkelijk vindbaar en zichtbaar.

Ik heb haar voorgesteld een website voor haar te bouwen. In nauwe samenwerking met Marianne is de website tot stand gekomen.

Naast het ontwerp en de bouw van haar website heb ik haar geholpen de stijl van de site (beeldmateriaal, kleuren en lettertypes) door te voeren in haar Laposta e-mailnieuwsbrief en het Facebook account van Yoga bij Marianne.

Website Yoga bij Marianne >>>

Everest Interim

Everest Interim had een verouderde Joomla website met erg veel pagina's/tekst. Er is mij gevraagd deze om te zetten naar een WordPress website welke zij in eigen beheer kunnen bijhouden.

De nieuwe WordPress website van Everest Interim heeft een moderne en professionele uitstraling gekregen. Daarnaast zorgt de vereenvoudigde, heldere, nieuwe structuur dat de bezoeker snel kan vinden waar hij of zij naar op zoek is.

Website Everest Interim >>>

Filmhuis CineCast

Filmhuis CineCast had een verouderde WordPress website waarvan enkele functionaliteiten niet meer naar behoren werkten.

Naast de nieuwe look & feel is de navigatiestructuur van de website verbeterd. De bestaande inhoud is overzichtelijk opgedeeld in korte alinea's met duidelijke kopjes, zodat de informatie voor de bezoeker makkelijker te 'scannen' is. De website is aangevuld met een webshop voor de verkoop van hun filmpakket.

Naast de website heb ik het bestuur ook geholpen met het maken van een e-mailnieuwsbrief in Laposta en een Facebookpagina in dezelfde stijl als de website.

Website Filmhuis CineCast >>>

Atelier Ravier

Atelier Ravier is mijn eigen kunstwebsite welke ik in 2005 heb gemaakt. In 2016 heb ik deze site in een 1-daagse training omgezet in WordPress met het thema GeneratePress. Hier ontdekte ik hoe blij ik werd van het werken met WordPress en hoe gemakkelijk mij dat afging.

De site uit 2016 heb ik in 2020 omgezet naar het thema waar ik nu al mijn websites mee maak: Beaver Builder. Ik heb dezelfde huisstijl toegepast als op mijn website Simone Ravier Webdesign. Beide logo's heb ik zelf ontworpen.

Website Atelier Ravier >>>

Vrouwenkoor Uniek

Vrouwenkoor Uniek uit Baarn had geen website, waardoor zij online niet zichtbaar en vindbaar was.

Deze responsive website zal naast online vindbaarheid en zichtbaarheid gaan bijdragen aan een financieel gezond voortbestaan van het koor door het aantrekken van nieuwe leden en (nieuw) publiek die hun optredens willen bijwonen.

Website Vrouwenkoor Uniek >>>

Fotoclub F70

Fotoclub F70 had een sterk verouderde Joomla website, die niet bijdroeg aan het aantrekken van nieuwe leden. Hun wens was om over te gaan naar een WordPress website die ze zelf bij konden houden met een frisse look & feel.

De fotoclub was al goed voorbereid en had al een gewenste structuur opgezet en daarnaast alle teksten en – uiteraard – veel foto’s beschikbaar. Voorafgaand aan het maken van de nieuwe website heeft de fotoclub een nieuw logo laten maken. De kleuren vanuit het logo zijn verwerkt in de website.

Website Fotoclub F70 >>>

Wil je ook een website door mij laten maken?