Portfolio

HOME 562x1121
PODCAST 632x1280

Resettl. remigratiecoaching

In 2023 startte Mirjam de Bakker met de podcast ‘Expat to Repat’. In deze podcast deelt zij verhalen van en met leuke, sterke, enthousiaste, ondernemende mensen over hun reis van Expat naar Repat.

Daarna, in 2024 richtte zij samen met Corine van Dijk ‘Resettl. Remigratiecoaching’ op.

In eerste instantie werden deze activiteiten ondergebracht op de website MstudioBees, de interieur website van Mirjam. Ondanks dat het allemaal zo duidelijk mogelijk een plek kreeg binnen de bestaande site, is er op later moment toch voor gekozen deze activiteiten te splitsen over 2 websites.

De site MstudioBees werd door mij ‘gekloond’ en Resettl. werd hieruit geboren. Deze nieuwe site kreeg een rebranding door aanpassing van kleur(en) en lettertype(s). De nieuwe 'kleurige' foto's van Mirjam en Corine maken de website helemaal af!

Na het online gaan van deze nieuwe site kon de interieur website teruggebracht worden naar de oorspronkelijke intentie, zodat nu beide bedrijven hun verhaal helder naar de bezoeker kunnen communiceren.

Door het 'klonen' hoefde er niet vanaf scratch een geheel nieuwe website voor Resettl. opgebouwd te worden en is er een compleet nieuwe website tot stand gekomen met een forse tijdsbesparing! Win-win.

Website Resettl. >>>

EA-Coaching

Elze Aartman is lichaamsgericht coach. Zij begeleidt cliënten vanuit haar praktijk EA-Coaching in Voorhout. Ze biedt coaching aan op verschillende gebieden zoals stress- en burn-outherstel, persoonlijke ontwikkeling, traumaverwerking, loopbaancoaching en lichaamsgericht werk.

Haar 15 jaar oude website was verouderd en het was daarom hoog tijd voor een nieuwe site. De nieuwe website staat helemaal los van de oude, alles mocht ‘op de schop’. Ik heb haar geholpen met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Elze had al een fotoshoot laten maken en de nieuwe kleuren op de site zijn o.a. afgeleid uit de prachtige foto’s.

Elze wil in de toekomst graag meer aan online marketing gaan doen om nieuwe klanten te bereiken. Ze heeft daarom gekozen voor een website met aanvullend een blogrubriek en de koppeling met een nieuwsbriefmodule.

De blogrubriek op haar website zal er - met een strategische blogaanpak - op termijn voor zorgen dat haar website beter gevonden wordt in zoekmachine resultaten.

Met het regelmatig verzenden van een nieuwsbrief kan zij haar bestaande klanten en prospects op de hoogte houden van nieuws en tips over haar vakgebied en haar aanbod.

Website EA-Coaching >>>

HOME ingekort
AANBOD 756x1280
HOME 400x853
VERBETERCONSULENT 400x863

WMO Beter

Miranda Brands is allround Wmo consulent. Met de oprichting van haar bedrijf WMO Beter wil Miranda zich binnen gemeentes nu ook beschikbaar stellen als verbeterconsulent.

Vanuit haar ervaring en opgedane kennis bij meer dan 20 gemeentes kan zij oplossingen of verbeteringen aandragen, waarmee (werk)processen geoptimaliseerd worden.

Daarnaast leidt Miranda als praktijkbegeleider junior-consulenten in de praktijk op en kan zij op verzoek ingezet worden als bemiddelaar bij verstoorde verhoudingen tussen een inwoner en de gemeente.

Haar website is bedoeld als informatief online visitekaartje. Miranda wil graag dat haar website gevonden wordt in de zoekmachines en dat het bezoekers nieuwsgierig maakt naar haar en haar diensten, zodat er contact met haar wordt opgenomen. 

Website WMO Beter >>>

De Leerplaneet

Femke Rau is leerkracht speciaal onderwijs en bijna afgestudeerd onderwijswetenschapper.

Als moeder én door haar baan als leerkracht zag Femke dat leren niet voor ieder kind vanzelf gaat. Binnen haar studie onderwijskunde zocht ze naar het antwoord op de voor haar prangende vraag:

“Hoe werkt ons brein eigenlijk?”

Zo kwam De Leerplaneet tot leven, een leermethode speciaal voor onderwijsgevenden. Het doel van De Leerplaneet is het creëren van leervaardige en zelfregulerende leerlingen, waardoor er effectiever en efficiënter onderwijs geboden kan worden.

Haar website is aangevuld met een blogrubriek waar zij achtergrondinformatie deelt over leren. Over zaken zoals hoe het brein werkt, waarom sommige leerstrategieën niet werken en andere wel, over de executieve functies en over motivatie.

De blogrubriek op haar website zal er - met een 'strategische blogaanpak' - op termijn voor zorgen dat haar website beter gevonden wordt in de resultaten van de zoekmachines.

Website De Leerplaneet >>>

HOME website SRW
DE LEERPLANEET website SRW
EB Rebranding roze
Portfolio 240x833

Rebranding website Esther Bekker Fotografie

“Die man moet eraf!”
.... waren haar stellige woorden tijdens ons telefoongesprek.

In oktober 2022 leverde ik de nieuwe website van Esther Bekker op. Esther stond in die tijd LinkedIn-wijd bekend als Dé Mannenfotograaf met haar fotografie in Rembrandt-stijl.

Maar medio februari van dit jaar begon het bij haar te kriebelen en stond ze voor een best rigoreuze keuze. Personal Branding fotografie kwam op haar pad en daar ging zij enorm van AAN. Ook waren er steeds meer vrouwen die voor haar als fotograaf kozen.

Nu is Esther niet bang om dingen uit te proberen en in het diepe te springen met nieuwe ideeën die met grote regelmaat in haar creatieve brein oppoppen. Eind juli 2023 heb ik deze sprong van haar van Dé Mannenfotograaf naar Personal Branding fotograaf aangepast op haar website.

Eindelijk mocht haar grote wens, de kleur roze, op haar website toegepast worden. Eerder mocht dat namelijk niet van mij, want ja doelgroep stoere mannen en dan een roze website?

Met de laatste aanpassing op haar homepagina is de rebranding nu compleet doorgevoerd op haar website.

Website Esther Bekker Fotografie >>>

P.S. Benieuwd hoe haar vorige website eruit zag? Scrol een stukje naar beneden.

Vera Werkt Job- en loopbaancoaching

Vera Ros heeft een achtergrond in de journalistiek en is in april 2023 gestart met haar onderneming ‘Vera Werkt’ als zelfstandig job- en loopbaancoach. Hiermee richt zij zich op onder meer 40- en 50-plussers. Mooie doelgroep al zeg ik het zelf.

In de afgelopen jaren heeft ze al veel mensen binnen verschillende organisaties op weg geholpen naar (ander) werk. Vera staat je bij als je o.a. hulp zoekt bij sollicitaties, een loopbaanswitch overweegt of na een lange onderbreking van je loopbaan weer aan de slag wilt.

Ook is zij beschikbaar voor coaching op de werkvloer en bij re-integratie, en voor arbeidsmarktbegeleiding van statushouders. Zowel particulieren, werkgevers, overheid en maatschappelijke organisaties kunnen van haar diensten gebruik maken.

Op haar aanbod pagina's zijn haar verschillende diensten visueel en scanbaar weergegeven.

Website Vera Werkt >>>

Home 700x1280
Particulieren 677x1280
HOME 853x1280
DIENSTEN EN WERKWIJZE 622x1280

FillingGaps

Linda Tegelaar is in 2023 gestart met haar bedrijf FillingGaps.

Als Virtueel Assistent (Persoonlijk Assistent die op afstand maar ook op locatie kan werken) vult zij ondernemers aan met een diversiteit aan taken die zij hun graag uit handen neemt. 

Linda richt zich met FillingGaps op zelfstandig psychologen, coaches of trainers. Ze helpt hen op het gebied van Dagelijks Management, Organisatie en Cliëntcontact.

Naast het design en de bouw van haar website heb ik haar ook geholpen met het ontwerp van haar logo in Canva. Linda staat zelf voor het ontbrekende puzzelstukje waarmee zij haar klanten aanvult. Hier komt ook de naamgeving FillingGaps (het vullen van gaten) vandaan.

Website FillingGaps >>>

Daisy Karssen Ondernemerssupport

Daisy is Mentor en Coach voor leidinggevenden in de maakindustrie. Daarnaast is zij ook Vitaliteitsadviseur.

Met haar 6 maanden programma 'Leidinggeven met Plezier' helpt zij leidinggevenden naast meer plezier in het werk op weg naar verdere groei samen met hun team.

De website van Daisy is aangevuld met een blogrubriek en een koppeling met het e-mailmarketing account Laposta. 

  • Met de blogrubriek kan zij haar expertise tonen en wordt haar website beter gevonden in de zoekresultaten.
  • Met het Laposta account kan ze nieuwsbrieven versturen en kunnen geïnteresseerden haar e-book downloaden. Op deze manier kan zij een e-maillijst opbouwen.

Met deze twee aanvullende functionaliteiten gaat zij meer rendement uit haar website halen.

Website Daisy Karssen Ondernemerssupport >>>

HOME 2023-05-25
LEIDINGGEVEN M P 2023-06-01
HOME 2023-03-20
DIENSTEN 2023-03-21 gecropped

Mazel Legal

Nadat Janine Mazel 30 jaar haar vak als advocaat heeft uitgeoefend, is zij in 2022 als Of Counsel gestart bij een nationaal en internationaal opererend advocatenkantoor dat gespecialiseerde juridische dienstverlening biedt aan de zakelijke markt op het gebied van bouwrecht en vastgoed.  

Sinds september 2022 heeft zij haar eigen kantoor Mazel Legal opgericht. En daar hoort een website bij!

In nauwe samenwerking met Janine is de website Mazel Legal tot stand gekomen. In Canva heb ik daarnaast een eenvoudig woordlogo en een LinkedIn banner voor haar gemaakt. Ook haar e-mailhandtekening is in haar nieuwe huisstijl door mij opgemaakt.

Zo is de uitstraling van haar kantoor op alle online kanalen consistent en herkenbaar voor de bezoeker.

Website Mazel Legal >>>

MstudioBees

Mirjam de Bakker wilde graag een website laten maken voor haar interieur studio.

MstudioBees is een creatieve studio met focus op Interior Design, actief in de particuliere en zakelijke markt. Projecten variëren van de (re)styling van specifieke ruimtes tot een compleet interieur ontwerp en het begeleiden van een volledige verbouwing.

Een website maken voor een creatieve ondernemer is een waar feestje omdat deze wordt gevuld met het portfolio van de ondernemer. Dat maakt een website visueel al meteen heel aantrekkelijk. 

Er was al een logo en de kleurstelling hieruit heb ik doorgevoerd op de website. Twee tinten groen en aanvullend een contrasterende kleur geel voor de knoppen. Ik koos voor haar website lettertype Jura, een mooi lettertype dat ik nog niet eerder had toegepast.

De website MstudioBees is aangevuld met een blog waarin Mirjam o.a. haar 'achter de schermen' Design Avonturen deelt. 

Website MstudioBees >>>

HOME MstudioBees
PROJECT MstudioBees gecropped
HOME 2022-11-07 470x1280
PORTFOLIO-2022-10-25-BEWERKT

Esther Bekker Fotografie

Esther Bekker kende ik al langer via LinkedIn, zij staat bekend als Dé Mannenfotograaf.

In 2017 startte zij haar bedrijf Esther Bekker Fotografie. Ze heeft een eigen stijl van fotograferen. In de meeste gevallen hebben haar foto's een donkere achtergrond en een vleugje Rembrandtstijl.

Je kunt bij Esther terecht voor zakelijke profielfoto's voor LinkedIn of CV, maar daarnaast doet ze ook Branding en Website shoots.

Het enthousiasme van Esther tijdens het webdesign proces was geweldig. Het was daarom een feestje dit proces met haar te doorlopen. Wij zaten allebei in zo’n goede flow, dat haar website al binnen 5 weken online stond. En dat was net op tijd toen het interview over haar project 'De Tepelkloof' in de krant kwam.

Haar portfolio pagina maakte ik met de module 'Filterable Gallery'. Hierbij zet je alle foto's in één gallery en binnen deze gallery kun je de foto's filteren op categorieën.

Veel website eigenaren willen graag het bezoekersaantal monitoren op hun website, zo ook Esther. Ik installeerde voor haar de plugin WP Statistics. Na nog geen 2 weken na het online gaan van haar website had zij al meer dan 500 unieke bezoekers op haar website gehad! Haar activiteiten op LinkedIn (met opgenomen links naar haar website) hebben daar zeker aan bijgedragen.

Website Esther Bekker Fotografie >>>

P.S. In februari 2023 heeft Esther de switch gemaakt van Dé Mannenfotograaf naar Personal Branding Fotograaf. De website heeft inmiddels een 'rebranding' gekregen met nieuwe kleuren en een nieuwe uitstraling. 

Tasja Neumann

Tasja Neumann is Coach, Supervisor en daarnaast opgeleid als Psychomotorisch therapeut - Vaktherapeut.

Met supervisie en coaching begeleidt zij vanaf 2001 mensen die willen groeien in hun persoonlijke en/of hun professionele ontwikkeling. Dat deed zij naast haar baan in loondienst. Vanaf eind 2021 heeft Tasja besloten haar werk als zelfstandig ondernemer uit te breiden. Daar hoort natuurlijk een website bij!

In nauwe samenwerking met Tasja is de website tot stand gekomen. Samen hebben we gezocht naar kleuren en lettertypes voor de juiste uitstraling. Tasja had ook nog geen logo, deze heb ik voor haar gemaakt in Canva. 

Ik adviseer mijn klanten altijd om zoveel mogelijk 'social proof' toe te voegen aan hun website, zoals testimonials en logo's van brancheverenigingen. Omdat Tasja al veel mensen op weg heeft mogen helpen bij hun professionele ontwikkeling en naar moeiteloos leven en werken, kon ik al een aantal mooie testimonials toevoegen.

Website Tasja Neumann >>>

HOME 2022-05
SUPERVISIE-2022-05-20
HOME 2022-04-23
SPREKER 2022-04-23 gecropped

Hilda Feenstra
Spreker over Duurzaamheid

Duurzaamheid. Daar komt zij haar bed voor uit. Hilda Feenstra is duurzaamheidsexpert en auteur van het boek ‘Duurzaam zijn moet je durven’. Hilda richt zich op bedrijven die stappen willen nemen op het gebied van duurzaamheid en sprak al voor een verscheidenheid aan bedrijven, waaronder gemeentes en provincies.

“Elke dag dat duurzaamheid niet het leidend principe is bij alle beleid, beslissingen en activiteiten van een organisatie, is een verloren dag voor een toekomst op een leefbare aarde”, aldus Hilda.

De huisstijlkleuren blauw en groen en het lettertype zijn gelijk gehouden aan andere websites van Hilda voor een eenduidige uitstraling. Helemaal top zijn de mooie foto's van Hilda die qua kleurstelling perfect in het (website)plaatje passen. Ik heb met de afbeelding vanuit een ander logo een nieuw logo in Canva gemaakt voor haar nieuwe website.

Website Hilda Feenstra >>>

Cactus Marketing

Cactus Marketing is het bedrijf van Petra Mouw en Gudrun Döhl. Sinds 2009 helpen zij Nederlandse ondernemingen met succesvol starten én groeien in Duitsland.

Met hun bedrijf bieden zij Duitstalige ondersteuning op vele marketing gebieden: marktonderzoek, marketingstrategie/marketingplan, vertalingen & copywriting, Duitse website/webshop, contentcreatie, SEO & SEA, B2B-leadgeneratie, e-mailmarketing, sociale media, online marktplaatsen, beursdeelname en interim-marketing management.

Om diverse redenen wilden Petra en Gudrun hun bestaande website - gemaakt met CMS Phoenix - omzetten naar WordPress. Deze omvangrijke website website heeft 18 contentpagina’s en 3 informatiepagina’s. Plus nog een blogpagina/module en een nieuwsbriefpagina gekoppeld aan een Laposta nieuwsbrief account.

De aangepaste lay-out, een ander lettertype en een extra toegevoegde kleur geven de website een frisse uitstraling.

 

Website Cactus Marketing >>>

Nieuwsbrief Cactus Marketing in Laposta >>>

Home afgesneden
screencapture-cactusmarketing-nl-duitse-website-webshop-2022-04-13-15_11_27
HOME ZZPERS
AANMELDEN 2022-01-01 411x715

Netwerkwandelen voor zzp'ers

Sinds juni 2021 organiseer ik netwerkwandelingen voor zzp'ers. Dit is een extra bedrijfsactiviteit naast mijn bedrijf Simone Ravier Webdesign.

Vanaf januari 2022 staat de website online, waar alles automatisch verloopt:

  • Via de webshop in WooCommerce kunnen zzp'ers direct een wandeling boeken.
  • Met behulp van Mollie (betaalprovider) kan er via de website met iDeal betaald worden.
  • De koppeling van WooCommerce met mijn boekhoudprogramma Moneybird zorgt ervoor dat de facturen automatisch gemaakt worden vanuit het boekhoudprogramma en direct per e-mail naar de klant worden verzonden.

Website Netwerkwandelen voor zzp'ers >>>

Mockup Cuisinovino

Cuisinovino

De website Cuisinovino is gemaakt voor Ramon van Eldik. Hij is wijninkoper, sommelier en cuisinier.

Ramon importeert met zijn collega Ed de mooiste wijnen uit verschillende Europese landen.

Daarnaast organiseert hij wijn- en andere proeverijen én geeft hij wijncursussen en masterclasses. 

En wil je een keer een privé-kok of catering bij jou op locatie? Ook daar draait hij zijn hand niet voor om.

Alles geheel op maat en naar wens. In Hilversum, 't Gooi en wijde omgeving.

Website Cuisinovino >>>

Cindy van Wijk

Cindy is (HR) interim manager en trainer/coach. Ze begeleidt individuen, teams en organisaties met training, coaching en workshops op het gebied van communicatie, ondernemen, leiderschap, ontwikkeling, gezondheid en relaties.

Cindy had al een website voor haar bedrijf Van Wijk Consultancy en haar wens was een aparte website te laten maken voor haar (NLP) Trainingen, Coaching en Workshops.

Cindy wilde ook graag starten met een nieuwsbrief en bloggen. In haar nieuwe website is een blogmodule opgenomen en is er een koppeling gemaakt met het nieuwsbriefprogramma Laposta

Website Cindy van Wijk >>>

Inmiddels heeft ook de oude website van Cindy die ze zelf had gemaakt een make-over gekregen in dezelfde stijl als de Cindy van Wijk website.

Website Van Wijk Consultancy >>>

Mockup Cindy van Wijk

Villa des Abeilles

Ik wist al langere tijd dat Bart naar Frankrijk zou vertrekken om daar een chambres d'hôtes te gaan starten. Ontzettend leuk dat ik zijn website mocht maken!

Op deze website zijn twee aanvullende functionaliteiten toegepast. Bart wilde de website naast het Nederlands ook in de Franse taal. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van de plugin Polylang. Ook moest er een beschikbaarheidskalender komen voor zijn kamers. Dit is gerealiseerd met de plugin WP Simple Booking Calendar

Zijn prachtige villa ligt in de Morvan. Naast gastenkamers biedt Bart ook individuele retraites op maat aan, aan de hand van een aantal bouwstenen, tegen niet-Nederlandse tarieven.

Website Villa des Abeilles >>>

Mockup Villa des Abeilles

DroomArt

DroomArt is de praktijk van Louise Wigchert uit Den Haag. Na jarenlang te hebben gewerkt in diverse fulltime functies in het bedrijfsleven is Louise in 2019 gestart met DroomArt. Vanaf die tijd combineert zij haar praktijk met (interim) werk in het bedrijfsleven. 

Louise combineert binnen DroomArt twee werelden: leefstijl en therapie. Ze is werkzaam als hypnotherapeut en integraal psychosociaal therapeut. Daarnaast is zij gewichts- en voedingsconsulente. Naast particulieren richt zij zich ook op bedrijven. Zij adviseert hoe met leefstijlcoaching het ziekteverzuim van medewerkers is terug te dringen.

Website DroomArt >>>

Mockup DroomArt

Yoga bij Marianne

In september 2019 startte ik bij Marianne voor yogalessen. Marianne had geen eigen website en was online niet makkelijk vindbaar en zichtbaar.

Ik heb haar voorgesteld een website voor haar te bouwen. In nauwe samenwerking met Marianne is de website tot stand gekomen.

Naast het ontwerp en de bouw van haar website heb ik haar geholpen de stijl van de site (beeldmateriaal, kleuren en lettertypes) door te voeren in haar Laposta e-mailnieuwsbrief en het Facebook account van Yoga bij Marianne.

Website Yoga bij Marianne >>>

Filmhuis CineCast

Filmhuis CineCast had een verouderde WordPress website waarvan enkele functionaliteiten niet meer naar behoren werkten.

Naast de nieuwe look & feel is de navigatiestructuur van de website verbeterd. De bestaande inhoud is overzichtelijk opgedeeld in korte alinea's met duidelijke kopjes, zodat de informatie voor de bezoeker makkelijker te 'scannen' is. De website is aangevuld met een webshop voor de verkoop van hun filmpakket.

Naast de website heb ik het bestuur ook geholpen met het maken van een e-mailnieuwsbrief in Laposta. 

Website Filmhuis CineCast >>>

Mockup Filmhuis CineCast

Atelier Ravier

Atelier Ravier is mijn eigen kunstwebsite welke ik in 2005 heb gemaakt. In 2016 heb ik deze site in een 1-daagse training omgezet in WordPress. Hier ontdekte ik hoe blij ik werd van het werken met WordPress en hoe gemakkelijk mij dat afging.

De site uit 2016 heb ik in 2020 omgezet naar het thema / de pagebuilder waar ik nu al mijn websites mee maak: Beaver Builder. Ik heb dezelfde huisstijl toegepast als op mijn website Simone Ravier Webdesign. Beide logo's heb ik zelf ontworpen met de online designtool Canva.

Website Atelier Ravier >>>

Vrouwenkoor Uniek

Vrouwenkoor Uniek uit Baarn had geen website, waardoor zij online niet zichtbaar en vindbaar was.

Deze responsive website zal naast online vindbaarheid en zichtbaarheid gaan bijdragen aan een financieel gezond voortbestaan van het koor door het aantrekken van nieuwe leden en (nieuw) publiek die hun optredens willen bijwonen.

Website Vrouwenkoor Uniek >>>

Fotoclub F70

Fotoclub F70 had een sterk verouderde Joomla website, die niet bijdroeg aan het aantrekken van nieuwe leden. Hun wens was om over te gaan naar een WordPress website die ze zelf bij konden houden met een frisse look & feel.

De fotoclub was al goed voorbereid en had al een gewenste structuur opgezet en daarnaast alle teksten en – uiteraard – veel foto’s beschikbaar. Voorafgaand aan het maken van de nieuwe website heeft de fotoclub een nieuw logo laten maken. De kleuren vanuit het logo zijn verwerkt in de website.

Website Fotoclub F70 >>>

Wil je ook een website door mij laten maken?

Maak kennis met mij en laten we kijken of wij een klik hebben.

Of misschien wil je eerst de referenties lezen die ik van mijn klanten heb mogen ontvangen.