Choose a job you love and you will never have to work a day in your life

~ Confucius ~

DSCF1523 (2)

Hé ondernemer, zit jij met volgende vragen:

  • hoe bereik ik mijn ideale klant?
  • hoe zorg ik voor voldoende omzet?
  • wat doe ik met zaken binnen het ondernemerschap waar mijn expertise niet ligt?

Belangrijke vragen waar je soms niet zo een-twee-drie een antwoord op hebt.

Ook ik liep tegen vragen aan. Toen ik aan het begin van de coronacrisis mijn baan kwijtraakte, ben ik zelf gestart als zelfstandig ondernemer. Mijn persoonlijke struggle lag bij de boekhouding. Ik heb namelijk niets met cijfers. Inmiddels heb ik een online boekhoudprogramma gekozen waarin ik o.a. zelf mijn offertes en facturen kan maken. Een online training heeft me daarbij stap-voor-stap geholpen. Daarnaast heb ik een boekhouder ingeschakeld die mij helpt bij de laatste controles en de aangiftes.

Als je een expertise niet beheerst, huur dan een deskundige in. Of het nu je website of je boekhouding betreft, je ervaart rust als dit soepel loopt. Zo kun jij je energie richten op volgende stappen in je ondernemerschap.

Je hoeft niet alles alleen te doen.

Is marketing niet jouw expertise?

En ril je bij de gedachte dat je mogelijk koude acquisitie moet plegen om jouw klanten te bereiken? Herkenbaar, ik moet er ook niet aan denken. Zoals je weet, is koude acquisitie een nogal directe manier van klanten benaderen die veel mensen écht niet ligt.

Het hebben van een effectieve website en consistente inzet van online marketing biedt dan uitkomst. Het zorgt ervoor dat jouw ideale klant naar jóu toekomt.

 

Krijg je er stress van als je bedenkt dat je dit aspect van het ondernemerschap ook nog op je schouders moet nemen?

Geen nood. Het is mijn missie (startende) zelfstandig ondernemers die weinig kennis hebben van online marketing te helpen. Het start bij het maken van jouw unieke website, de basis van jouw online marketing. Jij zorgt voor de inhoud en ik zorg voor de rest. Wil jij daarna nog meer rendement uit jouw website halen, dan kijken we naar voor jou geschikte online kanalen en tools zodat jijzelf en jouw aanbod nog beter zichtbaar en vindbaar worden bij jouw ideale klant.

Ik help jou graag met jouw online marketing.

De resultaten van online marketing

Online marketing draagt onder andere bij aan:

  • naamsbekendheid
  • vindbaarheid in de zoekmachines
  • zichtbaarheid op social media

Meer resultaten die je met een effectieve website en de inzet van online marketing kunt behalen vind je op de pagina's webdesign en online marketing.

Consistente inzet van online marketing leidt tot meer klanten en meer omzet

We zijn in de afgelopen 2 jaar tijd gegroeid van 45 naar bijna 80 leden. Een prachtig resultaat. Onze nieuwe website heeft daar een belangrijke rol in gehad. Een enorm compliment voor onze websitedesigner en -bouwster Simone.

Rob_216x212-removebg-preview

Rob
Fotoclub F70

Mijn achtergrond

Ik heb jarenlang gewerkt bij diverse bedrijven als management ondersteuner. De taken die ik in deze functies heb vervuld, komen goed van pas in het webdesign proces. Ik zorg voor een gedegen planning waarin structuur, duidelijkheid, richting en voldoende afstemmingsmomenten met jou aanwezig zijn. Als perfectionist zet ik graag de puntjes op de i.

> Bekijk mijn LinkedIn profiel

 

Creativiteit is mijn passie. Deze creativiteit heeft zich voornamelijk geuit in de kunstwerken die ik heb gemaakt in mijn vrije tijd. Nog steeds maak ik kunst in opdracht, voornamelijk pop-art portretten van (huis)dieren.

> Bekijk mijn kunstwerken op Atelier Ravier

 

In 2016 kwam ik in aanraking met WordPress, het content management systeem waar je websites mee kan maken. Bij webdesign komen dezelfde principes naar voren als bij het maken van een schilderij: compositie, techniek, kleurgebruik, structuur. Vanaf 2016 heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van Online Marketing, Social Media en Webdesign. Vanaf die tijd heb ik ook diverse websites opgeleverd.

> Bekijk mijn portfolio

Geïnteresseerd in deze goed georganiseerde, perfectionistische én creatieve webdesigner?

De samenwerking is geworden tot een van de beste ooit voor mij. Simone nam het initiatief, met prikkelende vragen en actielijsten. Niet alleen met kennis en techniek maar ook met design en beeld vulde zij precies in wat ik nodig had.

Betrouwbaar, accuraat, down to earth en niet te vergeten snel.

Marianne_in_lotushouding-removebg-preview

Marianne
Yoga bij Marianne

DSCF1557

Over mij

Ik woon met veel plezier in Castricum, een rustig kustdorp in Noord-Holland. Mijn 'achtertuin' bestaat uit bos, duin en strand. Ik leef mindful en gezond en hou ervan lange wandelingen te maken. In mijn achtertuin uiteraard, maar ook tijdens mijn buitenlandse reizen, waar ik graag de bergen op zoek. Naast het wandelen beoefen ik yoga en van tijd tot tijd schilder ik nog.

> Anderen over mij

Kennismaken?

Leuk! Stuur me een berichtje via info@simoneravier.nl en we plannen een telefonisch kennismakingsgesprek in. Laten we kijken of wij een klik hebben en wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Simone Ravier Webdesign Over Mij

Gratis tips ontvangen?

Naast de opdrachten die ik uitvoer voor mijn klanten deel ik mijn online marketing kennis via mijn blog. Mis deze tips niet en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Heb jij al concrete plannen een website te laten maken?

Download dan mijn handige gratis checklist. Hierin staan alle stappen die jij moet nemen zodat jij goed voorbereid jouw website kunt laten maken.

Gratis checklist

Mockup e-book portret

Aangesloten bij

Simone Ravier Webdesign is aangesloten bij het NLGW, de brancheorganisatie voor Nederlands Geregistreerde Webdesigners.